Asociația Română pentru Transporturi Rutiere Internaționale
Wiki
ARTRI Facebook ARTRI Youtube ARTRI LinkedIn ARTRI Flickr
LOGIN
x

Login Utilizator

Informații exclusiv pentru membrii ARTRI

User*
Parola*
Realocare parola
Noutăți Stiri

Conducem împreună pentru performanță

3.10.2022
1

În cursul lunii septembrie, un grup de copii din orașul Motru pregătiți de antrenorul Ionel Pușcașu a participat la mai multe competiții sportive unde a obținut rezultate notabile, beneficiind de fiecare dată de sprijinul ARTRI.

Programul tinerilor luptători a început cu participarea la ediția a-II-a a CUPEI AKTIV - MOTRU. Evenimentul a fost onorat de participarea unor cluburi cu renume din țară, dar și din afara țării, precum CSA Steaua, CS Dinamo, ACSO Pantelimon, CS Dunărea Giurgiu, CSM Pitești, LPS Pitești, CSM Drobeta-Turnu Severin, CSS Târgu Jiu, CSM Târgu Jiu, CS Dumbrava Câlnic, CS Minerul Motru 2008, CSM Craiova, LPS Craiova, CSS Jiul Petroșani, CSS Reșița, CSM Reșița, CSS Lugoj, CSM Lugoj, CS Caraimanul Bușteni, Wrestling Club Chișinău, Leonidas Wrestling Team - Grecia, Rvacki Klub Proleter - Serbia, însumând un număr de peste 250 de sportivi.

Sportivii antrenați de Ionel Pușcașu au câștigat mai multe medalii: Ștefania Ilieș (aur), Iasmina Făget (bronz), Costi Bărbulescu (argint), Damian Covrig (argint), Yanis Modrea (bronz), Eduard Ilieș (argint și bronz), Raisa Pușcașu (Aur), Patrick Mocan (aur), Bianca Iacobescu (Bronz), Dragoș Gogan (bronz), Alex Plopeanu (argint), Felix Gogan (bronz), Carlo Bușoi, (bronz) și Mădălin Mormodol (Aur).

După rezultatele remarcabile obținute pe teren propriu, au urmat două competiții puternice desfășurate la Arad și Lugoș, unde sportivii din Motru s-au evidențiat din nou. Mai întâi, la Turneul Internațional de Lupte - Memorial „Roman Codreanʺ de la Arad, de la care nu au lipsit țări precum Moldova, Norvegia, Serbia și Ungaria, luptătorii lui Ionel Pușcașu au dat dovadă de ambiție, dăruire și curaj, reușind să urce pe treptele podiumului internațional. Astfel la U9 mezina echipei Ștefania Ilieș a câștigat medalia de aur la categoria 23 kg, iar fratele ei Eduard Ilieș pe cea de bronz la categoria 26 kg. O medalie de aur și-a trecut în cont și Patrick Mocan a U13, la categoria 42 kg. Palmaresul a fost completat de medalia de argint a lui Mădălin Mormodol, care la U15 a luptat la o categorie superioară (62 kg).

Programul încărcat al tinerilor luptători din Motru din luna septembrie 2022 s-a încheiat o dată cu participarea la Memorialul „Aurel Ciosa" care a avut loc la Lugoj, unde Ștefania Ilieș a terminat din nou pe locul întîi, ca și fratele ei Eduard Ilieș care, în plus, a câștigat și o medalie de argint, participând la două categorii de vârstă diferite. O medalie de argint muncită a obținut și Carlo Bușoi, palmaresul fiind completat de medalile de aur ale lui Patrick Mocan și Mădălin Mormodol.

 

Comentarii:

Comentariul tău:


RO EN RU
Copyright © 2016 Asociaţia Română pentru Transporturi Rutiere Internaţionale. Toate drepturile rezervate.
Design web si programare

office@artri.ro
Tel: +4021 319 4525

Bd. Mărăşti 25
Bucureşti, sector 1