Asociația Română pentru Transporturi Rutiere Internaționale
Wiki
ARTRI Facebook ARTRI Youtube ARTRI LinkedIn ARTRI Flickr
LOGIN
x

Login Utilizator

Informații exclusiv pentru membrii ARTRI

User*
Parola*
Realocare parola
Noutăți ARTRI Info

Italia a înlăturat obligația de a completa declarația de călătorie

22.05.2020
0

Guvernul Italiei a decis să elimine obligația transportatorilor și a șoferilor de a completa declarația de călătorie și declarațiile către departamentele de prevenție, motiv pentru care, începând cu 18 mai, șoferii străini care doresc să intre pe teritoriul italian nu mai sunt obligați să completeze și să dispună de aceste documente la trecerea de frontieră care, până acum, în faza de din cauza urgenței medicale, a fost obligatorie.

În ciuda acestei noi măsuri, autoritățile italiene subliniază că este posibil să adopte excepții specifice de la cele de mai sus în cazuri excepționale și exclusiv pentru nevoile de protecție ale cetățenilor din străinătate și respectarea obligațiilor internaționale.

Executivul italian a aprobat așa-numitul Decret „Riparti Italia", care a redeschis activitățile și mobilitatea în țară. Astfel, s-a stabilit că începând cu 18 mai activitățile de producție industrială și comercială se pot redeschide, de asemenea, începând cu 2 iunie, va avea loc o ridicare treptată a închisorii de persoane și începând cu 3 iunie deschiderea treptată a frontierele cu alte state membre ale UE, deși transportul rutier poate continua să se dezvolte ca înainte, fără restricții.

Sursa: todotransporte.com

Comentarii:

Comentariul tău:


RO EN RU
Copyright © 2016 Asociaţia Română pentru Transporturi Rutiere Internaţionale. Toate drepturile rezervate.
Design web si programare

office@artri.ro
Tel: +4021 319 4525

Bd. Mărăşti 25
Bucureşti, sector 1