Asociația Română pentru Transporturi Rutiere Internaționale
Wiki
ARTRI Facebook ARTRI Youtube ARTRI LinkedIn ARTRI Flickr
LOGIN
x

Login Utilizator

Informații exclusiv pentru membrii ARTRI

User*
Parola*
Realocare parola
Noutăți Stiri

SPANIA - ACTIVITĂȚILE CARE VOR CONTINUA

30.03.2020
1

Cu începere de azi, 30.03.2020, Spania stabilește următoarele excepții la activitățile neesențiale sistate recent.

Rămân deschise:

1. Cele care desfășoară activitățile care trebuie continuate să fie desfășurate în conformitate cu prevederile articolelor 10.1, 10.4 (care a decretat închiderea tuturor magazinelor, cu excepția supermarketurilor, magazinelor alimentare și bunuri de bază, farmaciilor, clinicilor, medicilor veterinari sau benzinăriilor) , 14.4 (transport de mărfuri), 16, 17 și 18 (care garantează tranzitul vamal, furnizarea de energie electrică și produse petroliere și exploatarea infrastructurilor critice), din Decretul Regal 463/2020, din 14 martie.

2. Cele care lucrează în activitățile care participă la lanțul de aprovizionare a pieței și la exploatarea serviciilor centrelor de producție de bunuri și servicii de bază, inclusiv alimente, băuturi, hrana pentru animale, produse igienice, medicamente, produse de sănătate sau orice produs necesar pentru protecția sănătății, permițând distribuirea acestora de la origine la destinația finală.

3. Cele care furnizează servicii în cadrul hotelului și restaurantelor care oferă servicii de livrare la domiciliu.

4. Cele care furnizează servicii în lanțul de producție și distribuție de bunuri, servicii, tehnologie sanitară, material medical, echipament de protecție, echipamente sanitare și spitalicești și orice alte materiale necesare pentru furnizarea de servicii sanitare.

5. Cele esențiale pentru întreținerea activităților productive ale industriei prelucrătoare care oferă furniturile, echipamentele și materialele necesare dezvoltării corecte a activităților esențiale incluse în prezenta anexă.

6. Cele care efectuează servicii de transport, atât pentru persoane, cât și pentru mărfuri, care continuă să fie dezvoltate de la declararea stării de alarmă, precum și cele care trebuie să asigure menținerea mijloacelor utilizate pentru aceasta, în conformitate cu reglementările aprobat de autoritatea competentă și autoritățile competente delegate de la declararea stării de alarmă.

7. Cele care oferă servicii în Instituțiile penitenciare, protecția civilă, salvarea maritimă, salvarea și prevenirea și stingerea incendiilor, siguranța minelor și siguranța traficului și rutier. De asemenea, cele care lucrează în companii de securitate privată care furnizează servicii de transport de securitate, răspuns la alarme, supraveghere dus-întors sau discontinuă, precum și cele care sunt necesare pentru efectuarea serviciilor de securitate în garanția serviciilor esențiale și aprovizionarea populației.

8. Cele indispensabile care susțin întreținerea materialelor și echipamentelor forțelor armate.

9. Cele din centrele, serviciile și unitățile de sănătate, precum și persoanele care (i) servesc persoanele în vârstă, minorii, persoanele dependente sau persoanele cu dizabilități, precum și persoanele care lucrează în companii, centre de cercetare și dezvoltare și biotehnologie legat de COVID-19, (ii) instalațiile pentru animale asociate acestora, (iii) menținerea serviciilor minime ale instalațiilor asociate acestora și ale companiilor care furnizează produsele necesare investigației menționate și (iv) persoanele care lucrează în servicii funerare și alte activități conexe.

10. Cele ale centrelor, serviciilor și unităților de sănătate animală.

11. Cele care furnizează servicii în punctele de vânzare a presei și în mass-media sau agenții de știri de proprietate publică și privată, precum și în tipărirea sau distribuirea acestora.

12. Cele ale companiilor de servicii financiare, inclusiv companiile bancare, de asigurări și investiții, pentru furnizarea de servicii esențiale și activitățile infrastructurilor de plăți și ale piețelor financiare.

13. Cele ale companiilor de telecomunicații și audiovizuale și ale serviciilor informatice esențiale, precum și acele rețele și facilități care le sprijină, precum și sectoarele sau subsectoarele necesare funcționării corespunzătoare a acestora, în special cele care sunt esențiale pentru furnizarea adecvată de servicii publice. cum ar fi munca de neprezentare a angajaților publici.

14. Cele care oferă servicii legate de protecția și îngrijirea victimelor violenței de gen.

15. Cei care lucrează ca avocați, avocați, absolvenți sociali, traducători, interpreți și psihologi și care participă la proceduri procedurale care nu sunt suspendate prin Decretul regal 463/2020, din 14 martie, care declară starea de alarmă pentru gestionarea situației de criză în sănătate cauzată de COVID-19 și, în acest fel, să respecte serviciile esențiale stabilite prin consens de Ministerul Justiției, Consiliul General al Judiciariei, Parchetul General de Stat și Comunitățile Autonome cu competențe cu privire la acest aspect și concretizat în Rezoluția secretarului de stat pentru justiție din 14 martie 2020 și adaptările care pot fi convenite.

16. Cele care oferă servicii în societăți de avocatură și servicii de consultanță juridică, agenții administrative și absolvenți sociali, precum și servicii de prevenire a riscurilor profesionale ale terților și proprii, în probleme urgente.

17. Cele care prestează servicii în notarii și registrele pentru îndeplinirea serviciilor esențiale stabilite de Direcția Generală de Securitate Juridică și Credință Publică.

18. Cele care asigură servicii de curățenie, întreținere, reparații urgente și reparații, precum și servicii de colectare, gestionare și tratare a deșeurilor periculoase, precum și deșeuri solide urbane, periculoase și nepericuloase, colectare și tratare ape uzate, activități de decontaminare și alte servicii de gestionare a deșeurilor și transport și eliminare de produse secundare sau oricare dintre entitățile aparținând sectorului public, în conformitate cu prevederile articolului 3 din Legea 9/2017, din 8 din Noiembrie, Contracte cu sectorul public.

19. Cei care lucrează în centrele de primire a refugiaților și în centrele de ședere temporară pentru imigranți și entități publice de administrare privată subvenționate de secretarul de stat pentru migrație și care își desfășoară activitatea în cadrul Protecției și îngrijirilor internaționale umanitare.

20. Cei care lucrează în activități de aprovizionare cu apă, purificare, conducere, purificare și canalizare.

21. Cele care sunt esențiale pentru furnizarea de servicii de previziune și observare meteorologică și procesele asociate de întreținere, supraveghere și control al proceselor operaționale.

22. Cele ale operatorului desemnat de stat pentru a furniza serviciul poștal universal, pentru a furniza serviciile de colectare, admitere, transport, clasificare, distribuție și livrare în scopul exclusiv de a garanta serviciul poștal universal.

23. Cele care prestează servicii în acele sectoare sau subsectoare care participă la importul și furnizarea de materiale sanitare, precum companii de logistică, transport, depozitare, tranzit vamal (transportatori de marfă) și, în general, toate cele care participă la coridoarele sanitare .

24. Cei care lucrează în distribuirea și livrarea produselor achiziționate în comerț prin internet, telefon sau corespondență.

25. Orice alte persoane care oferă servicii considerate esențiale.

SURSA: https://elpais.com/economia/2020-03-30/listado-de-actividades-esenciales-que-podran-seguir-funcionando.html?fbclid=IwAR0R-h7xUgv1VOczn4USJZTtKGGbR-WumaXK3CjE9p0AMK2ItKyL9M5FMXo

Comentarii:

Comentariul tău:


RO EN RU
Copyright © 2016 Asociaţia Română pentru Transporturi Rutiere Internaţionale. Toate drepturile rezervate.
Design web si programare

office@artri.ro
Tel: +4021 319 4525

Bd. Mărăşti 25
Bucureşti, sector 1