Asociația Română pentru Transporturi Rutiere Internaționale
Wiki
ARTRI Facebook ARTRI Youtube ARTRI LinkedIn ARTRI Flickr
LOGIN
x

Login Utilizator

Informații exclusiv pentru membrii ARTRI

User*
Parola*
Realocare parola
Noutăți ARTRI Info

TRANSPORTUL TUTUNULUI VA FI FOARTE ATENT MONITORIZAT

7.05.2020
0

EU tobacco track and trace system a intrat deja în activitate și, conform dispozițiilor prevăzute de aceasta, toate produsele din tutun trebuie supuse unei monitorizări atente din momentul în care părăsesc locația producătorului și până la locația de vânzare cu amănuntul, informează info.TRANS. Aceste reguli se aplică atât producătorilor, distribuitorilor și magazinelor de vânzare cu amănuntul, cât și operatorilor care transportă produse din tutun.
Concret, comercializarea țigărilor și a produselor din tutun este de acum acoperita de noul Sistem Track & Trace, fiecare unitate de produs de tutun primind un identificator unic și fiind înregistrată în sistem. Foarte important pentru transportatori:
• Companiile care asigură transportul produselor din tutun sunt, de asemenea, vizate de reglementările sistemului Track & Trace.
• Transportatorii trebuie înregistrați în sistem înainte de inițierea transportului propriu-zis.
• Costurile legate de echiparea entităților care participă la lanțul de distribuție a tutunului, inclusiv companiile de transport, cu dispozitive de citire și transferare a datelor înregistrate în sistem ar trebui să fie acoperite de producători.
• Distribuitorii sunt obligați să monitorizeze în detaliu modul în care se realizează transportul produselor din tutun, fiecare operațiune de transport urmând astfel să fie raportată în sistem, inclusiv toate datele de identificare ale vehiculelor de transport
Sursa: info.TRANS

Comentarii:

Comentariul tău:


RO EN RU
Copyright © 2016 Asociaţia Română pentru Transporturi Rutiere Internaţionale. Toate drepturile rezervate.
Design web si programare

office@artri.ro
Tel: +4021 319 4525

Bd. Mărăşti 25
Bucureşti, sector 1